Blikvanger in je badkamer


Een mooie badkamer is één, een praktische twee. Als specialist in sanitair weet Desco design en technologie feilloos te rijmen. Dat bewijzen ook twee blikvangers binnen de ruime waaier nieuwigheden van Desco: de kranenreeks Elle en het hangtoilet Sfera by Catalano.

Design: kranenreeks Elle
Bijzonder strak. Zo kan je de nieuwe kranenreeks Elle het best omschrijven. En toch gaat de kraan mooi op in zijn geheel. Elle leent zich bij uitstek voor een sobere, strakke stijl maar zorgt ook voor een knap contrast in een vlottere vormgeving. Uitgevoerd met gesloten hendel. De reeks is trouwens erg uitgebreid, van een eenvoudige inbouwkraan tot een complete set voor douche en bad.

Praktische info:
- mengkraan lavabo muur: 232 euro (excl. btw)
- mengkraan bad/douche: 192 euro (excl. btw)


Technologie: hangtoilet Sfera by Catalano
De hang-wc Sfera van Catalano combineert heel wat troeven. Allereerst is er het opvallende Italiaanse design, elegant en eigentijds met zuivere lijnen en zachte rondingen. Achter elk sanitairstuk van dit familiebedrijf schuilt bovendien een knap staaltje technologie.

Zo is de Sfera-wc behandeld met het innovatieve CATAglaze, zodat vuil zich niet kan vastzetten, voor een optimale hygiëne. Ook is de wc-bril extra dun en standaard uitgerust met een Soft Close-zitting voor zachtjes sluiten. Onzichtbare bevestigingen laten het design helemaal tot hun recht komen. De Sfera-reeks toiletten scoort trouwens ook goed wat waterbesparing betreft, met een dubbel spoelsysteem.

Praktische info:
- Hangtoilet Sfera by Catalano 50 cm: 275 euro (excl. btw)


Over Desco – www.desco.be
Desco, in 1947 gestart als familiebedrijf en groothandel, is vandaag uitgegroeid tot een leidende speler in de sector van sanitair en verwarming. Vandaag staat de vierde generatie aan het roer en telt het team ruim 350 medewerkers. Er zijn 18 vestigingen in België om zo’n 7.000 vaklui professioneel te ondersteunen. Het assortiment is erg ruim en omvat alle toepassingen voor badkamers, wellness, sanitair, ventilatie en verwarming. Vanuit het hoofdkantoor in Wijnegem en de verkooppunten in heel België, kunnen installateurs, architecten en eindgebruikers rekenen op een totaalpakket aan dienstverlening op maat.