Catalano Horizon: badkamerdesign in zicht

Catalano Horizon: badkamerdesign in zicht

Desco geeft je alle ruimte om te combineren met drie ovale wastafels

Met het nieuwe wastafelconcept Horizon van de Italiaanse keramiekspecialist Catalano laat Desco nogmaals zijn sterkte zien: oog voor functioneel design. De nieuwe serie geeft je badkamer instant cachet – wat dacht je van een stijlvolle combinatie wit met goud – terwijl je tegelijk alle ruimte krijgt voor je badkamerspullen. Zo staan de ovale wastafels en de porseleinen tabletten voor maar liefst 18 verschillende opstellingen.

Je wastafel links, rechts of in het midden? Je kiest het allemaal zelf met de nieuwe collectie Horizon van Catalano. De ovale opbouwlavabo’s – in drie formaten – zijn afgestemd op de porseleinen tabletten in drie verschillende maten. Bovendien kunnen de wastafels vrij gehangen worden of kan je ze aanvullen met een handdoekdroger, onderkast of metalen rek. Perfect voor extra opbergruimte, zonder de aandacht van het eigentijdse design te halen.

Niet alleen de mogelijkheid om te combineren met meubels en speciale structuren laat je anders naar je badkamerruimte kijken. Ook de verschillende kleuren – voor zowel de wastafels als de keramische bladen – trekken alle designregisters open. Drie satijnzachte tinten (wit, zwart en cement) wisselen af met drie glanzende uitvoeringen (wit, goud met wit, zilver met wit): van elegant tot extravert met een laagje 18 karaat goud of zuiver zilver.

De wastafels en tabletten zijn gemaakt van het revolutionaire email dat Catalano op al haar producten toepast: Cataglaze Silver Titanium (met zilver- en titaniumionen). Daardoor zijn de wastafels niet alleen beter bestand tegen kalkaanslag en gemakkelijker te reinigen, maar verliezen ze ook geen glans en zijn ze uiterst duurzaam en hygiënisch. Zo verhindert de fijne gesloten glazuurstructuur dat vuil zich kan hechten en heeft het gladde oppervlak een krachtige antibacteriële werking. Of hoe de nieuwe wastafels Horizon in alle opzichten schoon zijn…

Calano Horizon

Afmetingen
-        70 x 35 cm (te combineren met tablet 125 x 50 cm of 100 x 50 cm): vanaf 280 euro
-        60 x 35 cm (te combineren met tablet 125 x 50 cm, 100 x 50 cm of 75 x 50 cm): vanaf 265 euro
-        50 x 35 cm (te combineren met tablet 125 x 50 cm, 100 x 50 cm of 75 x 50 cm): vanaf 250 euro

Kleuren
-        Glossy White
-        Satin White
-        Satin Cement
-        Satin Black
-        Gold White
-        Silver White

Over Desco – www.desco.be
Desco, in 1947 gestart als familiebedrijf en groothandel, is vandaag uitgegroeid tot een leidende speler in de sector van sanitair en verwarming. Vandaag staat de vierde generatie aan het roer en telt het team ruim 600 medewerkers. Er zijn 30 vestigingen in België om vaklui professioneel te ondersteunen. Het assortiment is erg ruim en omvat alle toepassingen voor badkamers, wellness, sanitair, ventilatie, verwarming en technieken. Vanuit het hoofdkantoor in Wijnegem en de verkooppunten in heel België, kunnen installateurs, architecten en eindgebruikers rekenen op een totaalpakket aan dienstverlening op maat.

Voor meer info
Desco I Kattie Van Hoof (Marketing Manager) I Tel. +32 3 326 33 33 I kattie.van.hoof@desco.be   

RCA I Hilde Meus I Tel. +32 11 590 590 I hilde.meus@rca.be I www.rcapress.be

Desco - Catalano horizon NL.pdf 2 MB