Desco geeft gas met PAKTERMO PLT flexibel

Desco geeft gas met PAKTERMO PLT flexibel

Tot 70% snellere montage met revolutionair leidingssysteem voor aardgas

Desco blijft inzetten op extra service voor de vakman. Het innovatief aansluitsysteem voor gas, PAKTERMO PLT, is daar een nieuw bewijs van. Deze flexibele buizen in roestvast staal laten een snelle, gemakkelijke en veilige montage toe.

Desco ontwikkelde een heel praktisch aansluitsysteem voor gas: PAKTERMO PLT. De set bestaat uit een plooibare gegolfde rvs slang (in meerdere lengtes verkrijgbaar tot 300m op rol om grote afstanden te overbruggen) en handige 2-delige steekfittings zonder losse ringen of halve maantjes die je eenvoudig kan monteren.

Met de PAKTERMO PLT-kit heb je minder verbindingen, wat de aansluiting vergemakkelijkt en tot 70% tijdwinst oplevert. Bovendien heeft de installateur geen specifiek gereedschap nodig. De pushfitting kan niet foutief gemonteerd worden én de flexibele buizen blijven na het plooien in de gewenste positie. De assemblage gebeurt uiterst veilig dankzij de dubbele dichting. Ook zijn de buizen corrosiebestendig, inclusief tegen chloor en zout. Het systeem is ARGB/KVBG-gekeurd.

Voor meer info
Desco : Kattie Van Hoof (Marketing Manager) - Tel. +32 3 326 33 33 - kattie.van.hoof@desco.be                                             

RCA PR - Hilde Meus - Tel. +32 11 590 597 - hilde@rca.be - www.rcapress.b

Over Desco – www.desco.be
Desco, in 1947 gestart als familiebedrijf en groothandel, is vandaag uitgegroeid tot een leidende speler in de sector van sanitair en verwarming. Vandaag staat de vierde generatie aan het roer en telt het team ruim 350 medewerkers. Er zijn 20 vestigingen in België om zo’n 11.000 vaklui professioneel te ondersteunen. Het assortiment is erg ruim en omvat alle toepassingen voor badkamers, wellness, sanitair, ventilatie, verwarming en technieken. Vanuit het hoofdkantoor in Wijnegem en de verkooppunten in heel België, kunnen installateurs, architecten en eindgebruikers rekenen op een totaalpakket aan dienstverlening op maat.