Desco innoveert mee op Install Day

Desco innoveert mee op Install Day

Ontdek revolutionaire en exclusieve producten op stand 115-116 hal 2 (Brussels Kart Expo)

Dat de installatiesector niet stilstaat, blijkt uit de derde editie van Install Day. De vakbeurs brengt opnieuw de nieuwste technieken en ontwikkelingen uit de sector samen, waaronder ook tal van innovaties en exclusieve producten van Desco. Op vrijdag 22 november, van 9 tot 19 uur, vormen de hallen van Brussels Kart Expo in Groot-Bijgaarden het decor voor volgende tien blikvangers van Desco.

1.     Paktermo PLT, aansluitsysteem voor gas
Met het innovatief aansluitsysteem voor gas, Paktermo PLT, blijft Desco inzetten op extra service voor de vakman. Deze flexibele buizen in roestvast staal laten een snelle (70% tijdwinst!), gemakkelijke en veilige montage toe. De set bestaat uit een plooibare gegolfde rvs slang (in meerdere lengtes verkrijgbaar tot 300 m op rol) en handige 2-delige steekfittings zonder losse ringen of halve maantjes.

2.       Uniflow, meest complete rookgasafvoersysteem
Uniflow is een universeel assortiment rookgasafvoersystemen en past op alle ketelmerken concentrisch 60/100 of 80/125 of parallel 2x80 voor gas en mazout. Bovendien bespaar je materiaal en tijd door de combinatie van vaste en flexibele buis (zonder meten en inkorten).

3.       Wallfix OLI 120 plus, efficiënte inbouwspoelsystemen
Wallfix OLI 120 plus is een klassieker in de hedendaagse badkamerinstallatie. Efficiënt waterverbruik en comfort staan voorop bij deze inbouwspoelsystemen. Er is keuze uit 1 of 2 toetsen (meer of minder spoelwater) en een ruime keuze in duwplaten (bv. matzwart of symmetrisch inclusief brailleschrift).

4.       Frabo, één fitting voor gas en water
Desco verdeelt de unieke en universele combifitting Securfrabo voor zowel gas-, verwarmings- als drinkwaterinstallaties. Deze persfitting is herkenbaar aan zijn dubbele kleurcode: geel voor gas, blauw voor water. Zo krijg je als installateur een snelle en betrouwbare oplossing in handen met absolute dichtzekerheid (ARGB/KVGB en DVGW gecertificeerd).

5.       Uni.8, universeel radiatormodel
Met de 8 taps universele radiator uni.8 heeft Desco een innovatief en universeel radiatormodel in huis. Want waar het radiatoraanbod erg gesegmenteerd was, combineert uni.8 voortaan alle voordelen van elke reeks in één model: flexibele toepassingen en makkelijke montage voorop. Zelfs in combinatie met lage temperatuursystemen zorgt uni.8 voor maximaal comfort dankzij snelle en gecontroleerde warmteafgifte.

6.       Uni.collector, modulaire connectoren
Uni.collector staat voor een beperkt assortiment én eindeloos combineren. De vernikkelde modulaire collectoren zijn met 2, 3 en 4 eurokonus-uitgangen beschikbaar, met en zonder ingebouwde afsluitkranen. Het easy-lock systeem stelt je in staat om eindeloos te combineren. De mannelijke en vrouwelijke schroefdraad op de collectoren zijn zo berekend dat de uitgangen van de collectoren zich in dezelfde richting positioneren. Bovendien zorgt de o-ring voor 100% waterdichtheid.

7.       D-soft, innovatieve oplossing tegen kalk
Deze ontharder D-Soft van Desco werkt op basis van ionenuitwisseling en geeft zacht en zuiver water. De calcium- en magnesiumionen, die verantwoordelijk zijn voor de hardheid, worden uitgewisseld in een harsbed door een equivalente hoeveelheid natriumionen uit zout.

8.       Spiro-D, effectieve ketelbescherming
Met Spiro-D heeft Desco tal van effectieve vuil- en luchtafscheiders in huis, aanbevolen door de meeste ketelfabrikanten én met bewezen energiebesparing. Strakke vormgeving, eenvoudige installatie, geen energieverlies en een robuuste messing behuizing.

9.       Nobili, krachtig kraanwerk
Het merk kraanwerk Nobili is exclusief bij Desco verkrijgbaar. Nobili staat voor een kwalitatieve designserie met betrouwbare techniek. Zo staat energie- en waterbesparing centraal, net als veiligheid en gebruiks- en onderhoudscomfort.

10.    Catalano, sanitair Italiaans keramiek
Catalano slaagt erin om natuurlijke vormen en persoonlijke hygiëne om te zetten in keramische producten die qua vormgeving bijna tot kunst verheven zijn. Met kwaliteitsgaranties op alle vlakken.

Over Desco – www.desco.be
Desco, in 1947 gestart als familiebedrijf en groothandel, is vandaag uitgegroeid tot een leidende speler in de sector van sanitair en verwarming. Vandaag staat de vierde generatie aan het roer en telt het team ruim 600 medewerkers. Er zijn 30 vestigingen in België om vaklui professioneel te ondersteunen. Het assortiment is erg ruim en omvat alle toepassingen voor badkamers, wellness, sanitair, ventilatie, verwarming en technieken. Vanuit het hoofdkantoor in Wijnegem en de verkooppunten in heel België, kunnen installateurs, architecten en eindgebruikers rekenen op een totaalpakket aan dienstverlening op maat.

Voor meer info
Desco I Kattie Van Hoof (Marketing Manager) I +32 3 326 33 33 I kattie.van.hoof@desco.be
RCA PR I Hilde Meus I +32 11 590 590 I hilde.meus@rca.be I www.rcapress.be

Desco - nf Install Day NL.pdf 898 KB