Desco krijgt er een ankerpunt bij in Luik

Nieuwe hub met afhaalmagazijn én toonzaal zet maximaal in op klantenservice

Met een totale oppervlakte van 13.000 m2 kan de nieuwe Desco-vestiging in Ans bij Luik tellen. Eind augustus gaan de deuren van het magazijn met afhaalbalie open. Begin december volgt de toonzaal, met meer dan 100 volledige badkameropstellingen naast tal van productoverzichten. De nieuwbouw heeft een open structuur met ruimte voor ontvangst, projecten, opleidingen en demo’s. Op die manier reikt Desco, bovenop zijn performante e-shop, maximale service aan en blijft het 100% Belgisch bedrijf trouw aan zijn persoonlijke en familiale aanpak.

Story image

Het nieuwe gebouw in de industriezone Bonne Fortune in Ans bij Luik – het 30e voor Desco intussen – wordt een ankerpunt voor de regio Luik en een hub voor Wallonië. Daarbij biedt de strakke nieuwbouw heel wat mogelijkheden met 10.000 m2 gelijkvloers en nog eens 3.000 m2 ruimte op de eerste verdieping, een toonzaal (vanaf december 2020), een toonbank met rapid-bediening en tal van logistieke faciliteiten. Ook zet Desco Luik in op extra scholings- en projectvoorzieningen om de professionele markt te ondersteunen én is het aanbod uit de Desco Collection breder dan ooit.

Sébastien Lincé, directeur voor Desco Wallonië: “Bezoekers kunnen in Luik, in een persoonlijke en informele sfeer, kennismaken met de professionaliteit van Desco. Al onze diensten lopen in dit gebouw feilloos in elkaar over: advies, verkoop, afhaalservice, logistiek en administratie. De showroom die we klaarstomen tegen eind dit jaar, zal toonaangevend worden voor de regio – zowel qua aanbod als presentatie. Hier zullen professionelen en eindgebruikers overzichtelijker dan ooit het assortiment kunnen bekijken, geruggensteund door vakkundig advies. Met meer dan 100 badkameropstellingen zullen we alvast heel wat sferen, mogelijkheden en oplossingen voorstellen. Ook zijn onze badkameradviseurs en technische medewerkers altijd in de buurt met raad en daad.”

Het team in Luik zal uit een 40-tal medewerkers bestaan en bevestigt de sterke groei die Desco de laatste jaren optekende. Vandaag telt de specialist in badkamers, verwarming en technieken 15 vestigingen in Vlaanderen en 15 in Wallonië. Dankzij de investering in Luik bewijst dit familiebedrijf zijn overtuiging in groei over het hele land. Klantgerichte service, professionele efficiëntie en lokale bereikbaarheid zijn daarbij sleutelwoorden voor Desco.

Desco  Luik I Rue de l’Aguesse, Zoning Bonne Fortune 38 I 4430 Luik I Ans
Tel. 04 364 00 20 I E-mail info.liege@desco.be

Over Desco – www.desco.be
Desco, in 1947 gestart als familiebedrijf en groothandel, is vandaag uitgegroeid tot een leidende speler in de sector van sanitair en verwarming. Vandaag staat de vierde generatie aan het roer en telt het team ruim 600 medewerkers. Er zijn 30 vestigingen in België om vakmensen professioneel te ondersteunen. Het assortiment is erg ruim en omvat alle toepassingen voor badkamers, wellness, sanitair, ventilatie, verwarming en technieken. Vanuit het hoofdkantoor in Wijnegem en de verkooppunten in heel België, kunnen installateurs, architecten en eindgebruikers rekenen op een totaalpakket aan dienstverlening op maat.

Voor meer info
Desco I Kattie Van Hoof (Marketing Manager) I Tel. +32 3 326 33 33 I kattie.van.hoof@desco.be
RCA I Hilde Meus I Tel. +32 11 590 590 I hilde.meus@rca.be I www.rcapress.be