Desco lanceert lijn badkamermeubels op maat van kleine ruimtes

City, compact comfort in je badkamer

In een beperkte ruimte telt elke centimeter, zeker als het om je badkamer gaat. Met de nieuwe lijn badkamermeubelen ‘City’ van Desco hoef je alvast niet voor je comfort te vrezen. Slimme oplossingen en een strak design gaan hand in hand, zodat je perfect je kuuroord op maat kan creëren.

De nieuwe reeks City is slim afgestemd op kleine ruimtes. De badkamermeubelen zijn compact maar moeten in look en comfort niet onderdoen voor volwaardige meubelen. Zo geeft City je alle bewegingsvrijheid én verwent de collectie je met veel opbergruimte.

De tabletten en onderkasten van City zijn slechts 40 cm diep. De greeploze lades zijn volledig uittrekbaar en zijn uitgerust met een dempsysteem voor zacht sluiten. De fijne afwerking met stevige ABS-boord maakt de kwaliteitsmaterialen extra duurzaam.

Graag samen in de badkamer? Geen probleem, City geeft je inspiratie én ruimte. Je kan kiezen uit kasten met één of twee wastafels, waarbij het kunstmarmeren tablet plaats biedt voor verzorgingsproducten. De grote spiegel of spiegelkast met ledverlichting geeft een aangename sfeer. City is er in drie uitvoeringen: wit, zwarte eik en essen.

Praktische info City

Concept One:
onderkast + tablet kunstmarmer wit met één wastafel + spiegel met verlichting (h60)
b 60 x h 51 x d 40 cm vanaf 816 euro

Concept Two:
onderkast (h51) + tablet kunstmarmer wit met twee wastafels + spiegel met verlichting (h60)
b120 x h 51 x d 40 cm vanaf 1.144 euro

- Handdoekdroger vierkant, chroom 39 cm 50 euro

- Handdoekdroger rond, uittrekbaar, chroom 31,5 cm 35 euro

 

Over Desco – www.desco.be
Desco, in 1947 gestart als familiebedrijf en groothandel, is uitgegroeid tot een leidende speler in de sector van sanitair en verwarming. Vandaag staat de vierde generatie aan het roer en telt het team ruim 350 medewerkers. Er zijn 18 vestigingen in België om zo’n 7.000 vaklui professioneel te ondersteunen. Het assortiment is erg ruim en omvat alle toepassingen voor badkamers, wellness, sanitair, ventilatie en verwarming. Vanuit het hoofdkantoor in Wijnegem en de verkooppunten in België, kunnen installateurs, architecten en eindgebruikers rekenen op een totaalpakket aan dienstverlening op maat.