Desco: meer design, meer technologie

Desco: meer design, meer technologie

Robuuste lavabo’s en geïntegreerde overlopen zijn nieuwste badkamertrend

Ook badkamerdesign deint mee op de golven van trends. Na de populaire ranke wastafels duiken nu steeds vaker robuuste tegenhangers op. Met Brut introduceert Desco een stenen lavabo uit één stuk gehouwen, terwijl Solid Puro even stoer én stijlvol oogt met een extra dik tablet. De nieuwe vormen en duurzame materialen gaan gepaard met verfijnde technologie voor nog meer badkamercomfort.

Solid Puro, hoog tablet met geïntegreerde overloop
Een stevige wastafel, gedragen door een elegante onderbouw? Even trendy als tijdloos. Dat bewijst de nieuwe greeploze collectie Puro van Desco. Het hoge tablet, Solid Puro, eist meteen alle aandacht op. Dit blad met massief, poriënvrij oppervlak en krasbestendige afwerking kan tegen een stootje, zonder aan elegantie te moeten inboeten. Zo is het materiaal zijdezacht, goed voor jaren duurzaam comfort.

De designwastafel heeft niet alleen een extra dik tablet, maar ook een geïntegreerde overloop. Via het gekende principe van communicerende vaten, heeft Desco dit systeem discreet weggewerkt. Het resultaat is een ultrastrakke wastafel, mét meer ruimte in de onderkast. Extra vrijheid krijg je tot slot met de trendy kleuren van Puro – van een hypermodern mat wit over een satijnzacht, absorberend lichtgrijs tot warm en naturel wengé.

Puro
• Materiaal: tablet Solid Puro, composiet onderkast lak of melamine
• Kleuren: satijnwit, satijngrijs, wengé
• Afmetingen: l van 900 tot 1.800 mm
• Richtprijs: vanaf 1.499 euro (excl. btw)

Lavabo Brut, uit steen gehouwen
Met de opbouwlavabo Brut van Desco zorg je sowieso voor een statement in je badkamer. Dit design in Belgische blauwe hardsteen combineert een uiterst ruwe buitenkant met een comfortabele, zachte binnenkant, zonder kraangat. Nóg schoner en stoerder op een dik tablet in massieve eik, eventueel gedragen door consoles die voor een praktisch (handdoeken drogen!) en luchtig accent tekenen in je badkamer.

• Materiaal: natuursteen met antivlek behandeling
• Kleur: blauwgrijs
• Afmetingen: l 500 mm x b 360 mm
• Richtprijs: 590 euro (excl. btw)

Over Desco – www.desco.be
Desco, in 1947 gestart als familiebedrijf en groothandel, is vandaag uitgegroeid tot een leidende speler in de sector van sanitair en verwarming. Vandaag staat de vierde generatie aan het roer en telt het team ruim 600 medewerkers. Er zijn 30 vestigingen in België om vaklui professioneel te ondersteunen. Het assortiment is erg ruim en omvat alle toepassingen voor badkamers, wellness, sanitair, ventilatie, verwarming en technieken. Vanuit het hoofdkantoor in Wijnegem en de verkooppunten in heel België, kunnen installateurs, architecten en eindgebruikers rekenen op een totaalpakket aan dienstverlening op maat.

Voor meer info:

Desco I Kattie Van Hoof (Marketing Manager) I +32 3 326 33 33 I kattie.van.hoof@desco.be

RCA PR I Hilde Meus I +32 11 590 590 I hilde.meus@rca.be I www.rcapress.be