Desco opent 19e vestiging in Malmédy

Desco, groothandel in sanitair en verwarming, heeft in Malmédy een nieuwe vestiging geopend. De laatste jaren noteert Desco een forse groei. Sinds 2012 zijn er 8 nieuwe showrooms geopend, waaronder 5 verkooppunten in Wallonië een volledig nieuw verkoop- en logistiek complex in Lummen.

Desco’s filosofie is even simpel als doeltreffend: ”groeien en toch klein blijven”. Dat vertaalt zich in een businessmodel waar een familiale structuur en sfeer gecombineerd worden met een sterk netwerk van filialen om lokaal een sterke poot te houden. Desco heeft nu 13 vestigingen in Vlaanderen en 6 in Wallonië.

Het gloednieuwe verkooppunt Desco Malmédy opende eind 2016 al de deuren voor de professionele installateur. Nu kan ook de consument er terecht voor een totaalaanbod van badkamerinspiratie. Het gebouw werd compleet gerenoveerd en omgetoverd tot een aangename toonzaal met de laatste nieuwigheden rond badkamercomfort.

65 jaar geleden opgestart in Borgerhout, is het familiebedrijf Desco anno 2013 uitgegroeid tot een van de marktleiders in de sector van sanitair en verwarming, met meer dan 350 werknemers. Desco mikt op een breed publiek en biedt een breed gamma aan, van badkamers tot ventilatie- en verwarming en ander en installatiemateriaal.

DESCO Malmédy

O l'z-Eyôs 4

4960 Malmedy

T 080 89 29 20

F 080 89 29 29

malmedy@desco.be

Over Desco – www.desco.be

Desco, in 1947 gestart als familiebedrijf en groothandel, is vandaag uitgegroeid tot een leidende speler in de sector van sanitair en verwarming. Vandaag staat de vierde generatie aan het roer en telt het team ruim 350 medewerkers. Er zijn 19 vestigingen in België om zo’n 7.000 vaklui professioneel te ondersteunen. Het assortiment is erg ruim en omvat alle toepassingen voor badkamers, wellness, sanitair, ventilatie en verwarming. Vanuit het hoofdkantoor in Wijnegem en de verkooppunten in heel België, kunnen installateurs, architecten en eindgebruikers rekenen op een totaalpakket aan dienstverlening op maat.

Voor meer info

Desco

Kattie Van Hoof (Marketing Manager)

Tel. +32 3 326 33 33

kattie.van.hoof@desco.be

www.desco.be