Desco opent nieuw complex in Aartselaar

Sanitaire groothandel telt straks 20 vestigingen in België

Aartselaar – 2 november. Desco, groothandel in sanitair en verwarming, opent vandaag zijn 19e Belgische vestiging in Aartselaar. Het nieuwbouwcomplex omvat een toonzaal en afhaalmagazijn aan de Kontichsesteenweg, de verbindingsweg tussen de A12 en de E19. Zowel voor particulieren als voor de installateur zet Desco op die manier in op een sterk lokaal aanbod en service. De 20e vestiging staat intussen al in de steigers.

Met de opening van deze nieuwe vestiging blijft Desco trouw aan zijn filosofie: ”groeien en toch klein blijven”, door een familiale structuur en sfeer te combineren met een sterk netwerk van lokale filialen. Vanaf 2 november hebben nu ook de professionele installateurs in de omgeving van Aartselaar én hun klanten een nieuw servicepunt met toonzaal in de buurt.

Desco kende de afgelopen jaren een forse groei. De laatste drie jaar was die zelfs spectaculair - van 11 naar 19 verkooppunten in België - onder meer met een volledig nieuw distributiecentrum in Lummen en de overname van Groep LPM in Wallonië. Desco heeft nu 14 vestigingen in Vlaanderen en 5 in Wallonië. Het 20e filiaal zou in 2016 geopend worden.

In Aartselaar zal het team 3 bij de start, maar al vlug 4 medewerkers tellen, onder leiding van zaakvoerder Frank Dedecker: “Desco is een familiebedrijf van de vierde generatie, en hecht veel belang aan een persoonlijke service. Daarom dat we blijven inzetten op lokale verankering. We willen zowel de eindklant inspireren als de professionele installateurs ondersteunen met het meest diverse aanbod in de markt.”

65 jaar geleden opgestart in Borgerhout, is het familiebedrijf Desco in 2015 uitgegroeid tot een van de marktleiders in de sector van sanitair en verwarming, met meer dan 350 werknemers. Desco mikt op een breed publiek en biedt dan ook een enorm gamma van 15.000 artikelen aan, van badkamers tot ventilatie- en verwarming en ander en installatiemateriaal.

DESCO Aartselaar

Kontichsesteenweg 34

2630 Aartselaar

T 03 334 44 44

F 03 334 44 45

aartselaar@desco.be