Desco opent nieuw complex in Zele

Desco opent nieuw complex in Zele

Sanitaire groothandel telt nu 19 vestigingen in België

Zele 1 oktober. Desco, groothandel in sanitair en verwarming, opent vandaag zijn 19de Belgische vestiging in het Oost-Vlaamse Zele. Het nieuwbouwcomplex omvat een toonzaal en afhaalmagazijn aan de Poldergotestraat (Wijnveld). Zowel voor particulieren als voor de installateur zet Desco op die manier in op een sterk lokaal aanbod en persoonlijke service. Voor de 20e vestiging in Wallonië zijn de werken reeds gestart.

Met de opening van deze nieuwe vestiging blijft Desco trouw aan zijn filosofie: ”groeien en toch klein blijven”, door een familiale structuur en sfeer te combineren met een sterk netwerk van lokale filialen. Vanaf 1 oktober hebben nu ook de professionele installateurs in de omgeving van Zele én hun klanten een nieuw servicepunt met toonzaal in de buurt.

Desco kende de afgelopen jaren een spectaculaire groei. Desco heeft nu 14 vestigingen in Vlaanderen en binnenkort 5 in Wallonië. Het 20e filiaal en tevens grootste ankerpunt, zal eind 2019 geopend worden in Habay.

In Zele zal het team 6 medewerkers tellen, onder leiding van Quentin Verbruggen.

DESCO Zele
Poldergotestraat 5 (Wijnveld)
9240 Zele
T 052 22 37 73 - F 052 22 59 9
zele@desco.be

Over Desco – www.desco.be
Desco, in 1947 gestart als familiebedrijf en groothandel, is vandaag uitgegroeid tot een leidende speler in de sector van sanitair en verwarming. Vandaag staat de vierde generatie aan het roer en telt het team ruim 350 medewerkers. Er zijn 20 vestigingen in België om zo’n 11.000 vaklui professioneel te ondersteunen. Het assortiment is erg ruim en omvat alle toepassingen voor badkamers, wellness, sanitair, ventilatie, verwarming en technieken. Vanuit het hoofdkantoor in Wijnegem en de verkooppunten in heel België, kunnen installateurs, architecten en eindgebruikers rekenen op een totaalpakket aan dienstverlening op maat.

Voor meer info
Desco : Kattie Van Hoof (Marketing Manager) - Tel. +32 3 326 33 33 - kattie.van.hoof@desco.be                                             
RCA PR - Hilde Meus - Tel. +32 11 590 597 - hilde@rca.be - www.rcapress.be