Desco opent toonzaal in Habay

Desco opent toonzaal in Habay

Desco, groothandel in sanitair en verwarming, opent op 4 april een inspirerende  toonzaal van meer dan 1000m2 naast het reeds bestaande afhaalmagazijn aan de Route de Gérasa 3. Zowel voor de particulier als voor de installateur uit de omgeving van Habay zet Desco op die manier in op een sterk lokaal aanbod en persoonlijke service.

Desco kende de afgelopen jaren een spectaculaire groei. Met de recente integratie van de 10 Vanden Bergh-vestigingen heeft Desco nu 14 vestigingen in Vlaanderen en 16 in Wallonië.

Het Habay-team telt 8 medewerkers en staat onder leiding van Cécile François.

DESCO Habay

Route de Gérasa 3

6723 Habay-la-VieilleT 063 21 50 70 

habay@desco.be

Over Desco – www.desco.be

Desco, in 1947 gestart als familiebedrijf en groothandel, is vandaag uitgegroeid tot een leidende speler in de sector van sanitair en verwarming. Vandaag staat de vierde generatie aan het roer en telt het team ruim 600 medewerkers. Er zijn 30 vestigingen in België om zo’n 11.000 vaklui professioneel te ondersteunen. Het assortiment is erg ruim en omvat alle toepassingen voor badkamers, wellness, sanitair, ventilatie, verwarming en technieken. Vanuit het hoofdkantoor in Wijnegem en de verkooppunten in heel België, kunnen installateurs, architecten en eindgebruikers rekenen op een totaalpakket aan dienstverlening op maat.

 

Voor meer info

Desco : Kattie Van Hoof (Marketing Manager) - Tel. +32 3 326 33 33 - kattie.van.hoof@desco.be                                             

RCA PR - Hilde Meus - Tel. +32 11 590 597 - hilde@rca.be - www.rcapress.b