Desco zet groei verder met 18e vestiging in Aalst

Desco, groothandel in sanitair en verwarming, opent op 13 september officieel zijn 18e Belgische vestiging in Aalst. Het bedrijf is in volle groei en breidde in 2012 het aantal verkooppunten in België uit van 11 naar 17, onder meer met een volledig nieuw complex in Lummen en de overname van groep LMP in Wallonië. De toonzaal en het afhaalmagazijn liggen aan de Industrielaan in Aalst.

De magazijnen waren al in gebruik sinds april, en de laatste maanden werd hard gewerkt om de toonzaal voor opening klaar te krijgen. Desco’s filosofie is even simpel als doeltreffend: ”groeien en toch klein blijven”. Dat vertaalt zich in een businessmodel waar een familiale structuur en sfeer gecombineerd worden met een sterk netwerk van filialen om lokaal een sterke poot te houden. Desco heeft 13 vestigingen in Vlaanderen en met de Groep LMP ook 5 vestigingen in Wallonië.

Zaakvoerder Frank Dedecker: “De familiale structuur en lokale verankering stelt Desco in staat voeling te houden met de professionele markt en een sterke persoonlijke service te waarborgen. Omdat de vierde generatie ook de eindbeslissing in eigen hand houdt, kan er kort op de bal gespeeld worden, maar tegelijk ook gezorgd voor continuïteit en de strategie op langere termijn.”

65 jaar geleden opgestart in Borgerhout, is het familiebedrijf Desco anno 2013 uitgegroeid tot een van de marktleiders in de sector van sanitair en verwarming, met meer dan 300 werknemers. Desco mikt op een breed publiek en biedt dan ook een enorm gamma aan, van badkamers tot ventilatie- en verwarming en ander en installatiemateriaal. Forse investeringen in ICT en logistiek houden het aanbod van meer dan 15.000 artikelen up-to-date en de service hoog.

DESCO Aalst
Industrielaan 9
9320 Aalst
T 053 38 29 38
aalst@desco.be


Over Desco – www.desco.be
Desco, in 1947 gestart als familiebedrijf en groothandel, is vandaag uitgegroeid tot een leidende speler in de sector van sanitair en verwarming. Vandaag staat de vierde generatie aan het roer en telt het team ruim 350 medewerkers. Er zijn 18 vestigingen in België om zo’n 7.000 vaklui professioneel te ondersteunen. Het assortiment is erg ruim en omvat alle toepassingen voor badkamers, wellness, sanitair, ventilatie en verwarming. Vanuit het hoofdkantoor in Wijnegem en de verkooppunten in heel België, kunnen installateurs, architecten en eindgebruikers rekenen op een totaalpakket aan dienstverlening op maat.


Voor meer info

Desco
Kattie Van Hoof (Marketing Manager)
Tel. +32 3 326 33 33
kattie.van.hoof@desco.be
www.desco.be

RCA PR
Véronique Daenen
Tel. +32 11 590 590
veronique.daenen@rca.be
www.rcapress.be