Duik het najaar ontspannen in…

Vrijstaand bad Zen brengt drie badkamertrends samen

Traditiegetrouw is het najaar vaak druk-druk-druk. Om de herfstmaanden straks ontspannen in te zetten, introduceert badkamerspecialist Desco het vrijstaande bad Zen: royale afmetingen, een vlot design, duurzaam materiaal… én helemaal in lijn met de laatste badkamertrends.

De badkamer is al langer dan vandaag een oase van rust, om de dag energiek te starten of te relaxen na een vermoeiende dag. Vandaag duiken drie nieuwe badkamertrends op:

1) meer zintuiglijke elegantie

Minder is meer, ook op vlak van jouw badkamerinrichting. Elegante lijnen, fijne randen, een haast onzichtbare welving… Alles straalt maximaal comfort en openheid uit. Bovendien creëer je met pure materialen en sobere kleuren een heerlijk wellness-gevoel.

Zen valt op door een zacht, non-poreus oppervlak en een gelijkmatig witte kleur, dat het serene karakter van de badkamer kracht bijzet. Bovendien is het krasbestendig en gemakkelijk te onderhouden, dankzij de vlakke structuur. Zo is elk moment in de badkamer er eentje waarin ultieme ontspanning en persoonlijk comfort centraal staat.

2) meer avontuurlijke persoonlijkheid

Persoonlijkheid is je grootste troef, ook in de badkamer. Losse badkamerelementen, vrije accessoires en verschillende stijlen zijn populair. Experimenteer erop los totdat je een unieke, persoonlijke badkamer ontdekt.

Zen biedt talloze combinatiemogelijkheden, dankzij een fabricage uit gegoten acryl. Het materiaal zorgt immers voor een grote verscheidenheid aan vormen. Lineair of gebogen, symmetrisch of asymmetrisch en met of zonder rand… Het past perfect in een individueel design of ruimtelijk concept, al dan niet met een modern of traditioneel karakter.

3) meer bewust van je omgeving

We stoppen onze badkamer niet langer in het kleine hoekje van ons huis, en evolueren ermee naar een grenzeloze woonruimte. Zo duiken badkuipen steeds meer op waar je ze niet verwacht. De reden? We willen meer leven in de badkamer. Het royale formaat tovert jouw badkamer om tot de blikvanger van het huis. Perfect zodat je er meer tijd kan doorbrengen.

Praktische informatie:

  • formaat 170 x 80 cm
  • 10 jaar garantie
  • Richtprijs: 1.370 euro

Over Desco – www.desco.be

Desco, in 1947 gestart als familiebedrijf en groothandel, is uitgegroeid tot een leidende speler in de sector van sanitair en verwarming. Vandaag staat de vierde generatie aan het roer en telt het team ruim 350 medewerkers. Er zijn 18 vestigingen in België om zo’n 7.000 vaklui professioneel te ondersteunen. Het assortiment is erg ruim en omvat alle toepassingen voor badkamers, wellness, sanitair, ventilatie en verwarming. Vanuit het hoofdkantoor in Wijnegem en de verkooppunten in België, kunnen installateurs, architecten en eindgebruikers rekenen op een totaalpakket aan dienstverlening op maat.