Het najaar volgens Desco

Sanitairspecialist stelt nieuwigheden voor tijdens driedaagse expo

Nu het najaar is ingezet, verplaatst het leven zich weer naar binnen. Om je badkamer winterproof te maken, introduceert sanitairspecialist Desco tal van nieuwigheden tijdens een driedaagse vakexpo (21-22-23 september, Verbeke Foundation). Ontdek in primeur de trendy kranen, innovatieve douchewanden en stijlvolle accessoires waarmee je straks ontspannen de lange avonden en donkere ochtenden doorkomt.

Een greep uit de nieuwigheden bij Desco:

Badkamermeubels Molto

Voor wie het wat meer mag zijn, is Molto ideaal. De nieuwste collectie badkamermeubels biedt single- of duo-oplossingen en laat zich makkelijk combineren in meer dan 350 opties met tal van kleuren, fronten en variaties. Een slim concept, eenvoudig aanpasbaar aan elke badkamer.

Modellen: Solo Molto, Duo Molto

Kleur: poederwit, poedergrijs, eik natuur, eik grijs, massif eik

Prijs: vanaf € 1.098

 

 

 

 

 

 

Toebehoren Hold

Van dispenser tot zeepkorf en wc-borstel, mooie en praktische accessoires zijn onmisbaar in de badkamer. Reken daarvoor op de verchroomde Hold-collectie van Desco, in 3 stijlen: Hold On, Hold Soft en Hold Tight.

Hold On

• Handdoekrek 60 cm: € 159

• Kapstok: € 14

• Zeepdispenser 0,15l: € 59

• Wc-set: € 113

Hold Soft

• Zeepschaal met houder mat glas: € 53

• Glas met houder mat glas: € 57

• Handdoekring: € 53

• Wc-papierhouder: € 35

Hold Tight

• Handdoekring: € 45

• Vaste droger 60 cm: € 56

• Badkamerset: € 273

 

 

 

 

 

 

 

Radiatoren Uni.8

Uni.8 weet topkwaliteit te rijmen met een slim ontwerp, stijlvol vormgegeven. De radiatoren zorgen ook bij lage temperaturen voor maximaal comfort dankzij een snelle en gecontroleerde warmteafgifte.

Modellen: Vertical (profil, vlak, line), Towel, Heda 2.0

Kleur: wit

Prijs: vanaf € 139

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Douchewanden Paspartoe

Douchen in een hoekje, aan een muur of in het midden van je badkamer? Het kan allemaal voor Desco. Met Paspartoe zorgt de badkamerspecialist voor glazen douchewanden die overal monteerbaar zijn. De zachtglanzende materialen gaan discreet op in elk interieur.

Prijs: vanaf € 400

Kleur: helder of mat

 

 

 

 

 

 

 

Doucheplaat Rock

De innovatieve Rock-doucheplaat uit massief marmer is elegant, drempelvrij en geluidsdempend. Een populair én budgetvriendelijk alternatief voor de betegelde douchevloer.

Kleur: antraciet kunstmarmer

Prijs: vanaf € 282

 

 

 

 

 

 

Kraanwerk Nobili

De Italiaanse kranen van Nobili laten een stukje natuur in huis vloeien. De reeks telt maar liefst 5 designs. De ABC-serie is uitgerust met energie- en waterbesparende technologie. UP valt op dankzij een hoog design, terwijl Acquaviva voor een gedurfde stijl gaat. Mia oogt dan weer strak en elegant, en Live gaat sfeervol op in elke omgeving. Zo vind je steeds een ontwerp dat past bij jouw interieur.

ABC vanaf € 74,90

UP vanaf € 175

Acquaviva vanaf € 149

Mia vanaf € 142

Live vanaf € 159

 

 

 

 

 

 

 

 

Porselein Catalano

Less is more luidt het motto bij Catalano en dat vertaalt zich in een collectie wastafels met uitstraling van formaat. Ook de toilletten laten zich kenmerken door een veelzijdige, tijdloze vormgeving die onopvallend toch opvalt in je badkamer!

Premium wastafel vanaf € 382 / hangwc vanaf € 412

Sfera lavabo € 265/ hangwc vanaf € 275

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vrijstaande baden

Het toppunt van ruimte en vrijheid? Een vrijstaand bad! Desco zorgt met Pool voor een ronde, trendy look, met Square voor een strakke maar tegelijk elegante toets. Loftgevoel telkens inbegrepen!

Prijs: Pool € 999, Square € 1.370

Kleur: wit

 

 

 

 

 

Schuifdeur Suite

Met de luxueuze douchedeuren van Suite waan je je in een viersterrenhotel. Verstelbaar met slanke profielen, mooi helder glas en een strakke bovenrand geven een prachtig resultaat. Na het douchen droogt het glas snel en blijft het stralend transparant. Aanpasbaar aan je eigen voorkeuren, ideaal voor elke badkamer.

Prijs: vanaf € 1675

 

 

 

 

 

 

 

Baden XonYX

De baden uit de XonYX-collectie sieren je badkamer in alle eenvoud en sereniteit. Daarbij kan je kiezen uit 6 ontwerpen, van zacht ovale kuipen tot hoekigere designs met strakke boorden. Ecologisch, duurzaam én onderhoudsvriendelijk.

Modellen: Senso XonYX, Dune XonYX, Vero XonYX, Rego XonYX, Pao XonYX

Kleur: wit (Vero XonYX ook in wit/rood en wit/zwart)

Prijs: vanaf € 2.589