Hoe een kraan je badkamer kan kleuren…

Desco verdeelt o.a. Nobili-kranen Mia en Loop in verschillende afwerkingen

Je badkamer een nieuwe, frisse look aanmeten? Start met de kraan! Want de vertrouwde badkamerkraan in chroom kent vandaag heel wat stijlvolle concurrentie. Van voorzichtige nuances als poolwit en mat zwart naar meer gedurfde keuzes in champagne, zacht roze, oud brons of ingetogen grijs. Tel daarbij de natuurlijke designcharme van het Italiaanse Nobili, en je zoektocht naar je persoonlijke gekleurde badkamerkraan kan beginnen.

Als het op designkranen aankomt, hoeft Nobili vandaag geen introductie meer. De Italiaanse producent ademt sinds jaar en dag schoonheid én technologie uit. Sanitairspecialist Desco zet twee gekleurde blikvangers in de kijker: Mia en Loop. Allebei zijn ze uitgerust met het innovatieve cartouche-concept Nobili WIDD® (28 mm diameter) dat mechanische slijtage en kalkaanslag voorkomt. De keramische schijven verzekeren een soepele beweging van de handgreep, voor de hele levensduur van de kraan.

• In chroom en inox straalt Mia al een heldere precisie uit: esthetiek beperkt tot het strikt noodzakelijke. Deze zuiverheid en samenhang van proporties krijgt nog extra elegantie in de variant Champagne, nog extra dynamiek in de tint Velvet Black. Kortom, tijdloze schoonheid die je naadloos kan inlassen in je persoonlijke interieur. Zo combineert de kraan in champagnekleur bijvoorbeeld knap met wit marmer of met een donkere muur.

Story image

Richtprijs :  

  • chroom vanaf 290,-
  • gekleurd vanaf 135,-
  • champagne vanaf 580,-

• Ook Loop weet de beste technologie te rijmen met een sterk staaltje esthetiek. Het resultaat is een zuiver design, als exclusief eerbetoon aan de technologische efficiëntie waaruit de kranenreeks vloeit. Elke lijn getuigt van absolute samenhang, elk detail van de hoogste kwaliteit. De zachte rondingen komen daarbij perfect tot hun recht in het donkere London Grey of het elegante Champagne, voor wie graag een gedurfde toets kleur in de badkamer wil.

Richtprijs :

  • chroom vanaf 364,-  
  • gekleurd vanaf 728,-
Story image

Over Desco – www.desco.be

Desco, in 1947 gestart als familiebedrijf en groothandel, is vandaag uitgegroeid tot een leidende speler in de sector van sanitair en verwarming. Vandaag staat de vierde generatie aan het roer en telt het team ruim 600 medewerkers. Er zijn 30 vestigingen in België om vaklui professioneel te ondersteunen. Het assortiment is erg ruim en omvat alle toepassingen voor badkamers, wellness, sanitair, ventilatie, verwarming en technieken. Vanuit het hoofdkantoor in Wijnegem en de verkooppunten in heel België, kunnen installateurs, architecten en eindgebruikers rekenen op een totaalpakket aan dienstverlening op maat.

Voor meer info

Desco I Kattie Van Hoof (Marketing Manager) I Tel. +32 3 326 33 33 I kattie.van.hoof@desco.be

RCA I Hilde Meus I Tel. +32 11 590 590 I hilde.meus@rca.be I www.rcapress.be