Hola Cosmic!

Hola Cosmic!

Desco wordt exclusieve verdeler van Spaans designmerk van badkameraccessoires

Dat je het comfort én de sfeer van badkameraccessoires niet mag onderschatten, bewijst Desco met Cosmic. Voortaan verdeelt de Belgische sanitairspecialist exclusief dit Spaanse designmerk. En dat vertaalt zich in een wijde wereld van handige hulpjes: van een architectonische kapstok over een matzwarte zeepschaal tot handdoekdrogers die je tegen je muur of badkamermeubel kan kleven. Zo hou je alles binnen handbereik, persoonlijker en stijlvoller dan ooit.

Cosmic startte zo’n 35 jaar geleden als familiebedrijf in badkameraccessoires. Vandaag is het merk uitgegroeid tot een internationale speler in badkamermeubels, -wastafels en -accessoires. Avantgardistisch, minimalistisch design is het visitekaartje van Cosmic, dat een eigen designstudio heeft en samenwerkt met gerenommeerde ontwerpers.

Als exclusieve verdeler brengt Desco de drie merknamen van Cosmic op de markt: Cosmic zelf, met verschillende collecties eigentijds design, Pomd’Or met extra focus op luxueuze en meer extravagante accessoires, en Bath+ voor budgetvriendelijke designoplossingen. Het resultaat is een bijzonder breed assortiment, zowel in stijl als in toepassing – want zowel montage met als zonder boren is mogelijk. Dat maakt Cosmic heel flexibel: dankzij het kleefsysteem kan je haakjes, wc-rolhouders of handdoekdrogers bevestigen waar je wilt. Zo krijgt alles een plaats – rond de wastafel, het bad, de douche of de wc – en creëer je in een handomdraai meer comfort en sfeer in de badkamer.

Met accessoires in mat zwart, mat inox en glanzend chroom past Cosmic in trendy badkamers en meer tijdloze interieurs. Daarbij wisselen sobere en elegante designs (zoals de reeksen Logic en Bath Life) af met meer uitgesproken vormgeving (Architect S+ en Geyser) of kleurcontrasten (Black & White).

Cosmic Architect S+ met extra sterke bevestiging voor elk type muur

• fles- en sponshouder met wisser I chroom I 114 euro excl. btw

Cosmic Black & White

• zeepdispenser 0,25 l I mat zwart I 102 euro excl. btw

• wc-papierhouder / reserve wc-papierhouder I mat zwart I 71 euro excl. btw

Cosmic Geyser

• krukje staand I mat zwart I 103 euro excl. btw

• vergrootspiegel 5x staand I mat zwart I 52 euro excl. btw

Cosmic Logic

• wc-papierhouder I inox mat I 48 euro excl. btw

Bath + Diabolo

• wc-papierhouder I mat zwart I 36 euro excl. btw

Over Desco – www.desco.be

Desco, in 1947 gestart als familiebedrijf en groothandel, is vandaag uitgegroeid tot een leidende speler in de sector van sanitair en verwarming. Vandaag staat de vierde generatie aan het roer en telt het team ruim 600 medewerkers. Er zijn 30 vestigingen in België om vaklui professioneel te ondersteunen. Het assortiment is erg ruim en omvat alle toepassingen voor badkamers, wellness, sanitair, ventilatie, verwarming en technieken. Vanuit het hoofdkantoor in Wijnegem en de verkooppunten in heel België, kunnen installateurs, architecten en eindgebruikers rekenen op een totaalpakket aan dienstverlening op maat.

Voor meer info

Desco I Kattie Van Hoof (Marketing Manager) I Tel. +32 3 326 33 33 I kattie.van.hoof@desco.be

RCA I Hilde Meus I Tel. +32 11 590 590 I hilde.meus@rca.be I www.rcapress.be