Knap kraanwerk!

Dat kranen voor het verschil kunnen zorgen, bewijst Desco eens te meer. Niet alleen met een eigentijds en verrassend design, maar ook met handige nieuwe functies of slimme waterbesparing. Als belangrijke speler in sanitair en verwarming zet Desco enkele nieuwe kraanontwerpen in de kijker.

Red, stijlvolle elegantie

Even eenvoudig als mooi, de nieuwe koudwaterkraan Red. Dit elegante ontwerp valt op door zijn gestroomlijnde architecturale design. En zo geeft Red elke wastafel instant karakter.

Richtprijs:
- Koudwaterkraan Red: 64 euro

Brita, gefilterd water in een handomdraai
Een slimme aanwinst voor elke moderne keuken is de nieuwe Brita. Deze keukenkraan heeft twee hendels: één voor ongefilterd water waarmee je ook de temperatuur en het doorstroomvolume regelt en één met het BRITA-logo waarmee je alleen fris, gefilterd water tapt. Snel en gemakkelijk switchen dus.

De waterfiltratie verlaagt constant het kalkgehalte, de geur en smaakverstorende stoffen zoals chloor. Bovendien reduceert het systeem ook metalen zoals lood en koper die thuis in je leidingen kunnen voorkomen. Het compacte filterpatroon kan je eenvoudig onder de gootsteen monteren. Een geluidsignaal herinnert je eraan om het filterpatroon elke 3 tot 6 maanden te vervangen, afhankelijk van de lokale waterkwaliteit. Dankzij de meegeleverde teststrip kan je de waterhardheid zelf makkelijk meten.

- Richtprijs: vanaf 479 euro
- Afmetingen: 36,4 cm hoog, 20,6 cm diep
- Buitenzijde verchroomd messing, binnenzijde roestvrij staal

F100, kranen met ambitie
De nieuwe reeks F100 omvat – naast designsets voor bad en douche – ook een volledig programma kranen. Van een uittrekbare keukenkraan tot een lavabomengkraan met waterbesparende hendel. Bij deze kranen, volledig messing, komen techniek en gebruiksgemak mooi samen. Zo regelt een ingenieuze cartouchetechniek nauwgezet en veilig de temperatuur en het waterdebiet. Ook de vormgeving gaat niet onopgemerkt voorbij: F100 laat zich kenmerken door een markant lijnenspel van de uitloop.

Richtprijzen:
• F100 - lavabomengkraan: 83,10 euro
- lavabomengkraan automatische sluiting: 87 euro
- bidetmengkraan automatische sluiting: 117 euro
- badmengkraan: 112 euro
- douchemengkraan: 82,60 euro


Level, een stijlniveau hoger

Massief en sierlijk? Level heeft het allemaal! Deze nieuwe kraan past zich bovendien helemaal aan je wensen en de inrichting van je badkamer aan. Voor liefhebbers van een strakke, pure look.

Richtprijzen:
- lavabomengkraan eengreeps: 138 euro
- lavabomengkraan eengreeps hoog: 245 euro
- lavabomengkraan tweegreeps 3-gats: 337 euro
- badmengkraan met handdoucheset: 221 euro
- douchemengkraan: 155 euro


Over Desco – www.desco.be
Desco, in 1947 gestart als familiebedrijf en groothandel, is vandaag uitgegroeid tot een leidende speler in de sector van sanitair en verwarming. Vandaag staat de vierde generatie aan het roer en telt het team ruim 350 medewerkers. Er zijn 18 vestigingen in België om zo’n 6.000 vaklui professioneel te ondersteunen. Het assortiment is erg ruim en omvat alle toepassingen voor badkamers, wellness, sanitair en verwarming. Vanuit het hoofdkantoor in Wijnegem en de verkooppunten in heel België, kunnen installateurs, architecten en eindgebruikers rekenen op een totaalpakket aan dienstverlening op maat.


Voor meer info
Desco
Kattie Van Hoof (Marketing Manager)
Tel. +32 3 326 33 33
kattie.van.hoof@desco.be
www.desco.be