Meesterlijke mengkranen

Desco stelt nieuwe kranencollectie Flag van Nobili voor

Kleine én grote chefs weten het: in de keuken is Nobili een welkome gast. Dat bewijst de Italiaanse kranenfabrikant opnieuw met zijn laatste collectie, Flag. De eengreepsmengkranen combineren alle gebruiksgemak met een eenvoudig, elegant design in chroom.

Nobili tekent al langer dan vandaag voor mooie mengkranen. Ook Flag is met zijn vlotte vormen en handdouche een perfecte aanvulling voor elke keuken: de gracieuze boog is simpelweg tijdloos modern. Spreekt voor zich dat de nieuwe mengkranen daarenboven onderhoudsvriendelijk zijn én bestand tegen extreme temperaturen – van een snelle afwas tot het ijskoud spoelen van groenten. Met Flag onderschat verdeler Desco het belang van en meesterlijke mengkraan niet…

Praktisch
-        Nobili Flag chroom: vanaf 175 euro
-        Nobili Flag met u-uitloop en handdouche chroom: vanaf  229 euro
-        Nobili Flag professional chroom: vanaf 320 euro

Over Desco – www.desco.be
Desco, in 1947 gestart als familiebedrijf en groothandel, is vandaag uitgegroeid tot een leidende speler in de sector van sanitair en verwarming. Vandaag staat de vierde generatie aan het roer en telt het team ruim 600 medewerkers. Er zijn 30 vestigingen in België om vaklui professioneel te ondersteunen. Het assortiment is erg ruim en omvat alle toepassingen voor badkamers, wellness, sanitair, ventilatie, verwarming en technieken. Vanuit het hoofdkantoor in Wijnegem en de verkooppunten in heel België, kunnen installateurs, architecten en eindgebruikers rekenen op een totaalpakket aan dienstverlening op maat.

Voor meer info
Desco I Kattie Van Hoof (Marketing Manager) I Tel. +32 3 326 33 33 I kattie.van.hoof@desco.be   
RCA I Hilde Meus I Tel. +32 11 590 590 I hilde.meus@rca.be I www.rcapress.be