Nooit meer tobben over de kleur van je bad

Nooit meer tobben over de kleur van je bad

Desco brengt duurzame designbaden XonYX in een waaier van kleuren

De functionele badtobbe ligt ver achter ons. Sanitair specialist Desco weet dat als geen ander en liet zich door Scandinavische badmeesters inspireren voor eigentijdse designbaden. De reeks XonYX valt niet alleen op door zijn vele kleuren en uitgepuurde vorm, maar ook door zijn duurzame samenstelling van natuurlijke materialen. Zo houdt dit bad de warmte langer vast én voelt het zalig zacht aan.

De XonYX-baden van Desco worden zorgvuldig met de hand gemaakt in Noord-Europa door ervaren meesters. Zo wordt er geen detail overgeslagen, van gieten tot polijsten, en krijg je een uitzonderlijk kwaliteitsniveau. Dat begint bij het massief gegoten Solidstone, een natuurlijk en ecologisch materiaal dat door zijn specifieke samenstelling krasbestendig en duurzaam is. Onderhoudsvriendelijk ook.

Daarbij werkt de holle ruimte tussen beide wanden van het bad als een thermische isolator, waardoor er minder warmte verloren gaat en je dus langer kan genieten van je warm bad. Het stalen frame met regelbare poten is volledig geïntegreerd; afvoer en sifon kan je gemakkelijk plaatsen zonder je badkamervloer aan te passen. Of hoe schoonheid én gemak perfect samengaan.

Met hun elegant minimalisme brengen de XonYX-baden in elk interieur rust. De sobere vorm, uitgepuurd tot de essentie, staat bovendien voor optimaal comfort mét een zachte touch. Het oppervlak is buitengewoon zijdezacht en aangenaam om aan te raken. En de kleur? Die kies je gewoon op maat, want voortaan zijn deze designbaden van Desco er in tal van tinten: van romantisch oudroze over neutraal lichtgrijs tot expressiever donkerrood of woudgroen.

Praktische info HALO

XonYX HALO                      

  • afmetingen: 172x 72 x 63 cm
  • kleur: wit mat
  • richtprijs (excl. btw): 2.925 euro

XonYX Dune                      

  • afmetingen: 174 x 77 x 62 cm
  • kleur: wit mat
  • richtprijs (excl. btw): 2.569 euro

XonYX Senzo

  • afmetingen: 178 x 88 x 65 cm
  • kleur: wit mat
  • richtprijs (excl. btw): 2.569 euro

Over Desco – www.desco.be

Desco, in 1947 gestart als familiebedrijf en groothandel, is uitgegroeid tot een leidende speler in de sector van sanitair en verwarming. Vandaag staat de vierde generatie aan het roer en telt het team ruim 350 medewerkers. Er zijn 19 vestigingen in België om zo’n 7.000 vaklui professioneel te ondersteunen. Het assortiment is erg ruim en omvat alle toepassingen voor badkamers, wellness, sanitair, ventilatie en verwarming. Vanuit het hoofdkantoor in Wijnegem en de verkooppunten in heel België, kunnen installateurs, architecten en eindgebruikers rekenen op een totaalpakket aan dienstverlening op maat.

Voor meer info

Desco I Kattie Van Hoof (Marketing Manager) I +32 3 326 33 33 I kattie.van.hoof@desco.be

RCA PR I Hilde Meus I +32 11 590 590 I hilde.meus@rca.be I www.rcapress.