OLI : stijlvolle wc-duwplaten voor kleine en grote boodschappen

OLI : stijlvolle wc-duwplaten voor kleine en grote boodschappen

Dat details een wereld van verschil kunnen maken, weet Desco als geen ander. De sanitairspecialist geeft de duwplaat om je wc door te spoelen een nieuw elan.

Het comfort van een wc mag je niet onderschatten. De schoonheid evenmin, vindt Desco. Met de nieuwe inbouwspoelsystemen OLI combineer je alvast het beste van twee werelden. En dat vertaalt zich onder meer in strakke witte of coole matzwarte duwplaten om je wc door te spoelen.

Wallfix OLI 120 plus is de klassieker in de hedendaagse badkamerinstallatie. Efficiënt waterverbruik, duurzaamheid en comfort staan voorop, waarbij je kan kiezen uit een of twee toetsen, voor meer of minder spoelwater. OLI kreeg dan ook verschillende awards toegekend, onder meer voor zijn waterbesparende ontwerp – zo wordt het inbouwreservoir pas gevuld na de spoeling.

Met de ruime keuze in duwplaten kan je perfect afstemmen op jouw badkamer of toiletruimte: van een eenvoudig maar elegant model (Globe) over meer verrassing en originaliteit (iPlate) tot perfecte symmetrie inclusief brailleschrift (Slim) of zelfs een gedurfde duwplaat in opvallend matzwart (Glam).

Prijsindicatie (excl.BTW)

iPlate wit : 33,-

Slim chroom : 54,-

Glam soft touch zwart : 88,-

Voor meer info
Desco I Kattie Van Hoof (Marketing Manager) I +32 3 326 33 33 I kattie.van.hoof@desco.be
RCA PR I Hilde Meus I +32 11 590 590 I hilde.meus@rca.be I www.rcapress.

Over Desco – www.desco.be
Desco, in 1947 gestart als familiebedrijf en groothandel, is uitgegroeid tot een leidende speler in de sector van sanitair en verwarming. Vandaag staat de vierde generatie aan het roer en telt het team ruim 350 medewerkers. Er zijn 19 vestigingen in België om zo’n 7.000 vaklui professioneel te ondersteunen. Het assortiment is erg ruim en omvat alle toepassingen voor badkamers, wellness, sanitair, ventilatie en verwarming. Vanuit het hoofdkantoor in Wijnegem en de verkooppunten in heel België, kunnen installateurs, architecten en eindgebruikers rekenen op een totaalpakket aan dienstverlening op maat.