Securfrabo, de enige persfitting voor gas én water

Securfrabo, de enige persfitting voor gas én water

Desco verdeelt unieke en universele combifitting

Met Frabopress Securfrabo heeft de installatiesector er een nieuwigheid van formaat bij. Deze kleine fitting ziet het groots als unieke en universele oplossing voor zowel gas-, verwarmings- als drinkwaterinstallaties.

De combifitting Securfrabo is meteen ook de enige persfitting op de markt voor zowel gas als drinkwater. Hij is herkenbaar aan zijn dubbele kleurcode: geel voor gas, blauw voor water. Zo krijgt de installateur een snelle en betrouwbare oplossing in handen met absolute dichtzekerheid (ARGB/KVGB en DVGW gecertificeerd). Voortaan is het onmogelijk om nog een verkeerde fitting te plaatsen én kan elke vakman ook handig zijn voorraad en aantal referenties halveren.

Over Desco – www.desco.be

Desco, in 1947 gestart als familiebedrijf en groothandel, is uitgegroeid tot een leidende speler in de sector van sanitair en verwarming. Vandaag staat de vierde generatie aan het roer en telt het team ruim 350 medewerkers. Er zijn 19 vestigingen in België om zo’n 7.000 vaklui professioneel te ondersteunen. Het assortiment is erg ruim en omvat alle toepassingen voor badkamers, wellness, sanitair, ventilatie en verwarming. Vanuit het hoofdkantoor in Wijnegem en de verkooppunten in heel België, kunnen installateurs, architecten en eindgebruikers rekenen op een totaalpakket aan dienstverlening op maat.

Voor meer info

Desco I Kattie Van Hoof (Marketing Manager) I +32 3 326 33 33 I kattie.van.hoof@desco.be

RCA PR I Hilde Meus I +32 11 590 590 I hilde.meus@rca.be