Uni.8, 8 keer warm aanbevolen

Desco lanceert innovatief en universeel radiatormodel

Met de 8 taps universele radiator uni.8 schrijft verwarmingsspecialist Desco geschiedenis. Want waar het radiatoraanbod erg gesegmenteerd was, combineert uni.8 voortaan alle voordelen van elke reeks in één model. Met heel wat voordelen tot gevolg, een flexibele toepassing en montage voorop.

Troef 1: overal toepasbaar

De radiator uni.8 leent zich even gemakkelijk voor renovatie en nieuwbouw als voor de projectmarkt.

Renovatie: uni.8 biedt een oplossing voor elke aansluiting die je bij renovaties aantreft, net omdat de radiator zich aanpast aan elk van de 10 voorkomende aansluitingen. Als je de lengte, de hoogte en het aantal platen kent, heb je snel de juiste radiator gekozen.

Nieuwbouw: het rendement is bij nieuwbouw een doorslaggevende factor. Met een rechtse kraan en middenaansluiting kunnen aansluitpunten al in een vroege fase worden ingetekend en geplaatst. Hoogte, lengte en type bepaal je later. Als diefstalpreventie kan je de radiator last minute plaatsen.

Publieke sector: de uni.8 J-console voldoet aan de vereisten VDI 6036 type 1 en 2 voor privéwoning en woningbouw. Met de extra uitbreidingsset voldoet de J-console ook aan de VDI-norm type 3 voor publieke ruimtes. Ook type 11 wordt met een extra L-console VDI 1, 2 en 3 conform.

Troef 2: slimme middenaansluiting

Met de middenaansluiting met vaste muurafstand van 69 mm, kan je de aansluitpunten al in een vroeg stadium intekenen en plaatsen. Hoogte, lengte en type radiator bepaal je eventueel in een latere fase.

Troef 3: flexibel aansluiten

In het midden van een muur of tussen 2 ramen, uni.8 past altijd én overal. Met 8 aansluitpunten kies je zelf hoe je de radiator aansluit en selecteer je 1 van de 10 aansluitingen in functie van de situatie of je voorkeur. Radiatoren met een middenaansluiting en een rechtse kraan zijn ideaal voor nieuwbouw.

Troef 4: omkeerbaar

Dankzij de praktische J-console is uni.8 omkeerbaar. Handig als de thermostaatkop links moet staan of bij onverwachte beschadiging. Als je de thermostaatkop links plaatst, moet bij onderaansluiting de aanvoer wel rechts staan. Een omkeerblok is beschikbaar.

Troef 5: snelle montage

De voorgemonteerde ontluchter, stoppen en insert dragen bij tot een vlotte en veilige montage. De unieke J-console heeft twee clips: je kiest zelf voor de snelste of de mooiste bevestiging. Je kan de radiator meteen plaatsen zonder het rooster eerst te verwijderen en opnieuw te moeten monteren.

Troef 6: eigentijds design & comfort

De radiator telt 3 elegante designs – Vlak, Line en Profil – en is afgewerkt met een discreet rooster en zijbekleding. Een universele vlakke voorplaat vormt elke uni.8 snel om in een strakke designradiator, onmiddellijk bij de installatie van de radiator of achteraf. De magneten en clips zorgen voor een eenvoudige montage en maken van radiator en plaat één geheel. Met de 50 mm onderaansluitingen – links, rechts of midden – zijn buizen en insert ook elegant ingewerkt. Hoogwaardig staal van Europese staalproducenten en de gesofisticeerde laktechnologie, in 3 fases, garanderen een mooie, uiterst corrosiebestendige afwerking. Zelfs in combinatie met lage temperatuursystemen zorgt uni.8 voor maximaal comfort dankzij een snelle, gelijkmatige warmteafgifte.

Troef 7: competitieve prijs

Dankzij zijn universeel karakter maakt uni.8 de productie en distributie een stuk rationeler en de prijs competitiever. De vaste rechtlijnige prijs per watt, ongeacht het type, vereenvoudigt de calculatie.

Troef 8: op voorraad

Uni.8 is meteen uit voorraad leverbaar.

Over Desco – www.desco.be

Desco, in 1947 gestart als familiebedrijf en groothandel, is vandaag uitgegroeid tot een leidende speler in de sector van sanitair en verwarming. Vandaag staat de vierde generatie aan het roer en telt het team ruim 350 medewerkers. Er zijn 19 vestigingen in België om zo’n 7.000 vaklui professioneel te ondersteunen. Het assortiment is erg ruim en omvat alle toepassingen voor badkamers, wellness, sanitair, ventilatie en verwarming. Vanuit het hoofdkantoor in Wijnegem en de verkooppunten in heel België, kunnen installateurs, architecten en eindgebruikers rekenen op een totaalpakket aan dienstverlening op maat.

Voor meer info

Desco I Kattie Van Hoof (Marketing Manager) I tel. +32 3 326 33 33 I kattie.van.hoof@desco.be