uni.8: warm aanbevolen, overal in huis

Desco brengt innovatief en universeel radiatormodel op de markt

Makkelijk én mooi? Het kan met de nieuwe radiator uni.8 van Desco. Of je nu bouwt of verbouwt, deze radiator laat zich altijd en overal makkelijk aansluiten. Zo geniet je overal in huis van een eigentijdse vormgeving en comfortabele warmte.

Eigentijds design

De radiator telt 3 elegante designs – Vlak, Line en Profil – en is afgewerkt met een discreet rooster en zijbekleding. Met de universele vlakke voorplaat wordt elke uni.8 trouwens een strakke designradiator: makkelijk te monteren bij de installatie van de radiator of achteraf. Dankzij het ingenieuze ontwerp zijn alle buizen en inserts ook elegant ingewerkt. Uni.8 is bovendien vervaardigd van hoogwaardig staal van Europese producenten en afgewerkt met een gesofisticeerde laktechnologie: stijlvol én corrosiebestendig.

Comfortabele warmte

Zelfs in putje winter zit je veilig met uni.8. De snelle, gelijkmatige en controleerbare warmteafgifte is altijd gegarandeerd, zelfs in combinatie met lagetemperatuursystemen.

Altijd en overal

Met de nieuwe uni.8 schrijft Desco een stukje geschiedenis. Deze radiator is dan ook universeel ontworpen zodat hij alle voordelen van elke reeks in één model combineert. Daardoor leent uni.8 zich voor elk project, van nieuwbouw tot renovatie, en voor elke ruimte in huis. Met een rechtse kraan en middenaansluiting kunnen aansluitpunten al in een vroege fase worden ingetekend en geplaatst. Hoogte, lengte en type van de radiator bepaal je rustig achteraf. Toch liever de thermostaatkop links? Flexibel aanpassen blijft mogelijk met uni.8.

Over Desco – www.desco.be

Desco, in 1947 gestart als familiebedrijf en groothandel, is vandaag uitgegroeid tot een leidende speler in de sector van sanitair en verwarming. Vandaag staat de vierde generatie aan het roer en telt het team ruim 350 medewerkers. Er zijn 19 vestigingen in België om zo’n 7.000 vaklui professioneel te ondersteunen. Het assortiment is erg ruim en omvat alle toepassingen voor badkamers, wellness, sanitair, ventilatie en verwarming. Vanuit het hoofdkantoor in Wijnegem en de verkooppunten in heel België, kunnen installateurs, architecten en eindgebruikers rekenen op een totaalpakket aan dienstverlening op maat.

Voor meer info

Desco I Kattie Van Hoof (Marketing Manager) I tel. +32 3 326 33 33 I kattie.van.hoof@desco.be