Verkooppunt in het nieuw: Desco Diest

Professionele klanten krijgen ‘rapid toog’ in nieuwbouw aan Turnhoutsebaan 55

Het nieuwe Desco-filiaal in Diest mag dan maar enkele meters verderop liggen, de transformatie is totaal. Op 1 maart werd de nieuwbouw officieel geopend. Klanten kunnen voortaan rekenen op een nog professionelere service met onder meer een ‘rapid’ toog, nachtkluis en kiesvriendelijke toonzaal.

Story image

Desco Diest is recent verhuisd van de Turnhoutsebaan 33 naar nummer 55. De strakke nieuwbouw ligt helemaal in lijn met de Desco-huisstijl die de specialist in sanitair en verwarming wil doortrekken naar alle verkooppunten. Ook het nieuwe magazijn met rapidtoog werd ontworpen met oog op maximale klantenservice.

Filiaalverantwoordelijke Christian Mathys : “We zijn trots om onze klanten in dit nieuwe filiaal de beste service te kunnen geven. Zo kunnen professionele klanten aan de ‘rapid toog’ hun klein materiaal bestellen, terwijl ze zelf de grotere stukken bijeenzoeken. Tijdbesparend en dus erg geapprecieerd door de vakmensen, dat zien we ook in andere verkooppunten. Het team van Desco Diest is uiteraard hetzelfde gebleven. Wij kijken ernaar uit om onze klanten verder te helpen.”

Desco Diest I Turnhoutsebaan 55 I Tel. 013 33 36 66 I E-mail diest@desco.be

Over Desco – www.desco.be
Desco, in 1947 gestart als familiebedrijf en groothandel, is vandaag uitgegroeid tot een leidende speler in de sector van sanitair en verwarming. Vandaag staat de vierde generatie aan het roer en telt het team ruim 600 medewerkers. Er zijn 30 vestigingen in België om vaklui professioneel te ondersteunen. Het assortiment is erg ruim en omvat alle toepassingen voor badkamers, wellness, sanitair, ventilatie, verwarming en technieken. Vanuit het hoofdkantoor in Wijnegem en de verkooppunten in heel België, kunnen installateurs, architecten en eindgebruikers rekenen op een totaalpakket aan dienstverlening op maat.

Voor meer info
Desco I Kattie Van Hoof (Marketing Manager) I Tel. +32 3 326 33 33 I kattie.van.hoof@desco.be   
RCA I Hilde Meus I Tel. +32 11 590 590 I hilde.meus@rca.be I www.rcapress.be