Zalig zen in zwart

Desco volgt trend van donkere badkamer met zwarte kraan en radiator

De eeuwige witte badkamer krijgt concurrentie. Uit gedurfde hoek, want zwarte accenten duiken steeds meer op. Met de nieuwe kraan Nordica en de nieuwe radiator Block vult sanitairspecialist Desco de donkere trend alvast elegant in.

Wit en zwart zijn klassiekers in het interieur. Maar waar de badkamer lang vasthield aan een frisse, pure witte look, lijkt het tij nu gekeerd: donkere baden, waskommen, kranen en radiatoren komen steeds meer voor. Ook kleuren de muren en tegels vaker zwart, voor een geborgen en zalig luxegevoel.

• Met de kranenreeks Nordica brengt Desco instant inspiratie. De matte zwarte look trekt de aandacht, maar is tegelijk discreet. Ook het design is sober en strak en surft zo makkelijk mee op de verschillende interieurtrends. Naast de rechte uitvoering heeft deze uitgebreide reeks een meer afgeronde versie, Nordica Soft. Voor het gastentoilet is er een mat zwarte koudwaterkraan voor de handenwasser.

Afmetingen: 15cm hoog

Kleuren: chroom, inox, mat zwart

Richtprijs: € 95 in chroom, € 143 in inox en € 146 in mat zwart

• Voor een donker accent aan de muur tekent de nieuwe radiator Block. Ritmisch opgebouwd uit strakke, hoekige horizontale buizen geeft hij de badkamer extra cachet én extra ruimte. Bovendien past hij met zijn subtiele elegantie in elke omgeving.

Afmetingen: 183 x 55 cm

Kleuren: quartz wit en antraciet

Richtprijs: € 568 in quartz wit, € 668 in antraciet

Over Desco – www.desco.be

Desco, in 1947 gestart als familiebedrijf en groothandel, is vandaag uitgegroeid tot een leidende speler in de sector van sanitair en verwarming. Vandaag staat de vierde generatie aan het roer en telt het team ruim 350 medewerkers. Er zijn 19 vestigingen in België om zo’n 7.000 vaklui professioneel te ondersteunen. Het assortiment is erg ruim en omvat alle toepassingen voor badkamers, wellness, sanitair, ventilatie en verwarming. Vanuit het hoofdkantoor in Wijnegem en de verkooppunten in heel België, kunnen installateurs, architecten en eindgebruikers rekenen op een totaalpakket aan dienstverlening op maat.

Voor meer info

Desco I Kattie Van Hoof (Marketing Manager) I tel. +32 3 326 33 33 I kattie.van.hoof@desco.be